(foto) Diorama – o nouă aplicație gratuită care-ți creează realitatea virtuală în 360 de grade

diorama_facebook

Acum realitatea virtuală este o tendință din ce în ce mai populară. Înă o aplicație care pentru smartphone care permite tuturor vizitatorilor să vizualizeze și să încarce videouri în format 360 grade este Diorama 360 VR .

Aceasta oferă mii de clipuri deosebite, de calitate înaltă, în 360 grade, realitate virtuală, cu cele mai îndrăgite jocuri, sporturi, mașini, destinații turistice, concerte și multe alte activități care îți pot veni în minte.

page7

Vrei să te rătăcești în cele mai frumoase peisaje din lume? Să conduci o mașină cu 300 km la oră? Să fii personajul principal a jocurilor tale preferate? Să simți muzica pe pielea ta la Tomorrowland? Să te bucuri 24/7 de petrecerile din Ibiza? Să sari de pe o stâncă imensă sau să faci skydiving deasupra celor mai înalte clădiri din Dubai?

Acum poți trăi viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna!

Utilizatorii pot să descarce și sa instaleze aplicația de la un app store dorit și să înceapă instantaneu să navigheze în căutarea videourilor din marea colecție pe care o oferă aplicația. De asemenea, creatorii de videouri în format 360 grade, realitate virtuală, au oportunitatea de a fi descoperiți și văzuți de mii de oameni, dacă încarcă clipurile pe platforma dată.

Diorama 360 VR este una din puținele companii ce oferă un spectru atât de larg de videouri în 360 grade, realitate virtuală, care este actualizat constant și de care se poate bucura oricine, pe gratis.

diorama facebook ads 7

Aplicația este accesibilă prin descărcarea ei de pe această adresă, sau de aici. De asemenea, pentru a fi la curent cu noutățile aplicației, vă invităm să urmăriți pagina ei de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente