5 sfaturi practice pentru cei care încep utilarea unei case noi

electro
Foto: casepractice.ro

Una dintre cele mai mari investiții care pot fi făcute într-o viață este cumpărarea unei case. Deși cel mai greu pas este acesta, până să arate ca un cămin, este nevoie de un ochi ager și idei practice pentru mobilarea și utilarea interiorului. Iar dacă mobilarea ține de gustul fiecăruia, utilarea unui apartament sau a unei case de la zero este o provocare și cere o pregătire serioasă.

Esențialele

În dependență de bugetul disponibil, este posibil ca unele electronice și electrocasnice să fie cumpărate câteva luni mai târziu. Însă unele au roluri esențiale și ar trebui să fie primele în care investește fiecare posesor de casă nouă: un frigider, o mașină de spălat și un aragaz.

Cele mai folosite produse electronice

Odată ce sunt cumpărate produsele esențiale, prioritatea următoare o au cele care văd utilizare zilnică cum ar fi televizorul, computerul și, în funcție de perioada anului, aerul condiționat. Acestea oferă un beneficiu constant și lipsa lor ar fi resimțită puternic în primele luni într-o casă nouă.

Puține, dar de calitate

La fel ca orice produse scumpe care sunt schimbate o dată la cinci sau zece ani, devine mult mai rentabil în timp să alegi produse de calitate, dar mai scumpe. În cazul unui buget strâns, este recomandată cumpărarea un produse esențiale, dar de calitate și investirea treptată în setul complet de produse electronice și electrocasnice dintr-o casă.

Produse practice sau „mofturi”?

Deși oricine poate ceda unui impuls de moment și să cumpere ceva care doar arată frumos sau i-ar plăcea drept cadou, atunci când prioritatea este o casă „cu tot ce-i trebuie”, o perspectivă mai realistă este întotdeauna mai bună. Produse mai puțin interesante, cum ar fi o mașină de spălat, le vor lua fața unor console de jocuri sau unor mașini de făcut pâine.

Lichidările de stoc pot fi un cadou binevenit

Înainte de orice decizie de cumpărare, un ochi aruncat pe site-urile de electronice și electrocasnice care oferă lichidări de stoc sau reduceri poate salva o parte însemnată din bugetul dedicat utilării casei. UNO este un astfel de magazin online care are întotdeauna o selecție de electrocasnice la prețuri promoționale pe care merită să o vezi înainte de orice decizie de cumpărare importantă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente