(foto) LILU a devenit din nou mămică. „TEIA – un înger pur cu chip de fată”

SENS_events_Blog_Happy_Summer_0057
Foto: Marianna Petrenko

Prezentatoarea matinalului „Deșteptarea” de la Jurnal TV, Lilia Ojovan, a devenit marți, 26 iulie, pentru a doua oară mămică. Anunțul a fost făcut azi dimineață de către colegii jurnalistei pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, iar mai spre seară și proaspăta mămica și-a anunțat prietenii virtuali că este bine și fericită.

Mare, Mare Bucurie azi în familia lui LILU, deci și în toată familia Deșteptării! Astăzi, 26 iulie 2016, colega noastră ca o eroină adevărată (mamele au fost, sunt și vor fi pe vecie eroine) a adus pe lume încă un îngeraș – o fetiță sublimă! Sincere felicitări le aducem întregii familii Roșca: Călinaș, Amelica, prea-fericiților bunei din Drochia și Chișinău, și tuturor, tuturor care măcar o singură dată în viață au savurat din acest veșnic zâmbet pre nume Lilu!!!! BRAVO, mămică. Bine ai venit, puiuț”, se arată în mesajul emoționant al colegilor de la Jurnal TV.

 

Amiaza zilei de ieri ne-a adus-o pe TEIA. Un înger pur cu chip de fată. Mulțumim celor care ne-au transmis gânduri bune si celor care ne-au fost alături. Le suntem recunoscători medicilor si personalului de la Medpark pentru grija purtată. Suntem bine si fericite, vă dorim și vouă împlinire și bucurie”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Soțul jurnalistei TV este Călin Roșca. Cei doi s-au căsătorit acum trei ani și mai au o fetiță minunată pe nume Amelie.

 

13745141_834791606655409_447230534_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente