Chirtoacă pregătit pentru referendum: „Eu am făcut foarte mult pentru Chişinău, niciun primar nu a făcut atâta”

dorin_chirtoaca_primarul_chisinaului_despre_guvernul_sturza
Foto: rfi.ro

Referendumul pentru demiterea primarului municipiului Chişinău este iniţiat de către cei care nu au făcut nimic pentru capitală. Declaraţia a fost făcută de către primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.

„Cei care au iniţiat referendumul sunt oponenţii politici care la un an de la alegeri nu s-au împăcat cu gândul că au pierdut. Eu am fost ales un an în urmă şi următorii trei ani trebuie să lucrez, să-mi îndeplinesc obligaţiunile. Pentru mine acest referendum este un subiect fals. Subiectele adevărate sunt cele ce ţin de interesele cetăţeanului”, a declarat Chirtoacă.

Primarul Capitalei i-a acuzat pe consilierii din CMC care optează pentru demisia sa că nu îşi îndeplinesc obligaţiunile de aleşi locali. „Eu am făcut foarte mult pentru Chişinău, niciun primar nu a făcut atâta. Sunt gata să dau darea de seamă pentru fiecare proiect. În loc să ne unim forţele pentru binele cetăţenilor, pentru a soluţiona problemele capitalei, ei organizează referendumuri. Este clar că aici sunt şi interesele Kremlinului, chiar ei singuri au recunoscut”.

Totodată, Dorin Chirtoacă a spus că se va conforma voinţei cetăţenilor. „Sunt gata să compar în faţa cetăţenilor. Pentru mine au votat 165 de mii de chişinăuieni. Ei sunt cei care sunt în drept să aprecieze munca mea”, a declarat primarul capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente