(vox) AIESEC Chișinău: Participă la ENable și învață engleza conversațională cu traineri internaționali

Cover ENable

Această vară ai ocazia să înveți engleza conversațională într-un curs de 4 săptămâni, în cadrul proiectului ENable, marca AIESEC Chișinău, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 27 iunie.

Proiectul ENable este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Durata acestuia este de 4 săptămâni, timp în care participanții își vor putea perfecționa limba engleză la nivel conversational, prin intermediul unor discuții facilitate de către tineri internaționali din țări precum: Turcia, Marea Britanie, Hong Kong, Lituania ș.a.

Trainerii internaționali au ajuns deja în Moldova. Iată ce părere au ei despre țara noastră și de ce cred că ar trebui să participi la ENable:

1

 

Ali Ihsan Dogan, Turcia

E grozav să fiu aici! Și tu ar trebui să fii aici! Alătură-te nouă, noi nu vom fi ca profesorii tăi. Suntem un grup de studenți internaționali care doresc să fie prieteni cu tine. Deci, trebuie să te alături nouă pentru o experiență diferită!

 

 

2

 

Gintare Balciunaite, Lituania

Moldova este mai asemănătoare cu Lituania decât mă așteptam. Iubesc oamenii de aici, care sunt atât de dornici să comunice cu noi. Vreau să împărtășesc tinerilor de aici experiența mea, să arăt că nu trebuie să existe limite în comunicare, pentru că există un limbaj comun ce persistă în lumea întreagă.

 

 

3

Burak Sezer, Turcia

Am aplicat la acest proiect din mai multe motive. În primul rând, nu am mai fost niciodată în Moldova, dar am auzit o mulțime de lucruri despre această țară. Împărtășim lucruri comune, cum ar fi produsele alimentare, de exemplu sarmalele, sau chiar unele cuvinte, cum ar fi brichak (briceag, cuțit). În al doilea rând, îmi place să întâlnesc oameni noi, schimbul de informații și obținerea experiențelor noi.

 

4

 

Shukching Wong, Hong Kong

Oamenii din Moldova sunt într-adevăr frumoși și săritori la nevoie. Sunt sigură că nimeni nu s-ar plictisi niciodată aici. Am venit aici ca să îmi fac mai mulți prieteni, să împart experiența mea cu alți tineri care vor participa la proiectul nostru!

 

 

5

 

Beatrice Likupe, Marea Britanie

Ce-mi place despre Moldova este mâncarea desigur! Totul este într-adevăr în stare proaspătă iar fructele și legumele sunt unele dintre cele mai bune le-am gustat. Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre cultura moldovenească și să-mi lărgesc viziunea mea asupra lumii. De asemenea, doresc să ofer și altora o nouă viziune asupra vieții și a altor culturi.

 

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la cursul de patru săptămâni de engleză conversațională. La sfârșitul cursului, fiecare participant va primi un certificat de participare.

Formularul de aplicare îl poți găsi aici (https://podio.com/webforms/16036723/1076562)

Taxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 24 iunie 2016.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente