Evenimente energizante la care să mergi marți, 21 iunie

KDQ60E3BPD

Încă o zi de vară ne apropie tot mai mult de vacanță. Indiferent dacă savurați sau încă nu vacanța, noi vă îndemnăm să vă energizați cu câteva evenimente potrivite pentru o zi de marți.

#1. Workshop: Raportarea RPET şi dreptul de a cunoaşte informaţii despre poluare

Reprezentanții organizațiilor societății civile sunt invitați să participe la atelierul de instruire privind Raportarea în baza Registrului Poluanților Emiși şi Transferați (RPET). Evenimentul va avea loc pe data de 21 iunie 2016, începând cu ora 9.00, Sala de ședințe New-York din cadrul Centrului Summit Event, (str. Tighina 49/3, Chișinău). Detalii vedeți pe Facebook.

 

#2. Game On

La American Resource Center este ziua jocurilor de societate. Vino cu prietenii să-ți faci și mai mulți prieteni, să socializezi, și să ai parte de multă distracție. Evenimentul începe la ora 15:00. Vino la timp dacă vrei un loc în echipă. Vezi detalii pe Facebook.

 

#3. Degustare Wine Friendly

Pe 21 iunie 2016, la ora 19:00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta Propaganda Café. Degustarea va fi moderată de sommelierul Adrian Digolean. „Wine Friendly” revine într-o nouă ediție cu genericul „Wine – Live”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și va avea loc în perioada iunie-iulie 2016. Detalii vezi și pe Facebook.

 

#4. Film la Patria: Țestoasele Ninja 2 în 3D

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang. Vezi orarul filmului pe patria.md.

 

#5. Film la Patria: X-Men: Apocalypse

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original – Apocalypse.

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit. Vezi orarul filmului pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente