Dorin Chirtoacă despre demisia sa: „Eu lupt pentru oraș, nu văd de ce aş pleca”

chirtoaca-1
Foto: tribuna.md, Dorin Chirtoacă

Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, spune că nu va demisiona la cererea consilierilor din CMC, iar demisia ar fi cea mai mare prostie pe care ar face-o cu mâinile sale. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

„În cazul în care fac o prostie cu mâna mea, atunci aș pleca. Însă atât timp cât eu lupt pentru oraș, nu văd de ce aş pleca”, a declarat Chirtoacă.

Totuşi, edilul Capitalei a spus că ar putea să demisioneze, dacă acest lucru l-ar cere locuitorii Chişinăului şi nicidecum partidele politice. „Sunt gata să-mi dau demisia doar dacă peste noapte toţi locuitorii Chişinăului se vor mobiliza şi îmi vor cere acest lucru. În acest caz nu am de gând să mă reţin nicio oră la Primărie”, a spus Chirtoacă.

Primarul Chişinăului a spus că atât timp cât locuitorii Capitalei nu-i cer demisia, va continua să implementeze proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, cum ar fi modernizarea transportului public şi reparaţia străzilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente