(video) „Do it for Bunica” și „ARTA Gallery Chișinău” au fost premiate la Gala Societății Civile din România

1
Foto:colaj foto diez.md

Proiectele „Do it for Bunica„ și „ARTA Gallery Chișinău” au fost premiate în cadrul Galei Societății Civile din România, concurs, prin intermediul căreia sunt promovate și premiate cele mai bune proiecte desfășurate de organizații neguvernamentale, grupuri de inițiativă sau persoane fizice.

Do it for Bunica și ARTA Gallery Chisinau,  sunt vedetele ediției III a Diamond Challenge Moldova, proiect de origine americană, care și-a propus să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte doi-patru membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care au avut ocazia pe parcursul proiectului să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

La Galei Societății Civile, programele din Moldova au fost premiate dintre alte 203, înscrise în cadrul competiției anul acesta. În 2015 educația a fost principala preocupare a sectorului asociativ, cele mai multe proiecte fiind înscrise în secțiunea Educație, Învățământ, Cercetare. 88 de proiecte provin de la organizații de pe plan local, tot atâta fiind și numărul celor care au propus, prin implementare, soluții care se aplică la nivel național. Bugetul proiectelor participante a fost de peste 37 de milioane de euro.

Gala Societății Civile a fost inițiată în anul 2002. Aceasta promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din Romania.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente