(foto, video) Ești un antreprenor creativ? Gala Antreprenoriatului Creativ din Moldova îți premiază inovația

Participanti+Juriu

Gala Antreprenoriatului Creativ (GALA), primul show de business din Republica Moldova, care celebrează și premiază creativitatea și spiritul inovativ în afaceri urmează să se desfășoare la Chișinău la a doua ediție.

În cadrul evenimentului vor fi selectați 3 finaliști care vor participa la un accelerator de afaceri, în cadrul Dreamups. La finele lunii august, cei 3 finaliști vor prezenta din nou ideile de afacere în fața juriului și a mentorilor și va fi anunțat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca, în valoare de 480 de Euro.

Campion CBC 2014 (1)

GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, printre care Sandy Campbell, manager marketing în cadrul IBM, Serge Zănoagă, fondatorul Umbrela Studio, Grigore Răileanu, fondator Noction, Alla Donțu, Youbesc Creative Institute, Victoria Novac, EduJoc, campionii CBC 2014, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice.

„Cupa Businessului Creativ, denumit și Eurovisionul Industriilor Creative, este competiția care își propune să consolideze competențele de business a antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu back ground din industriile creative”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova.

De fapt, prin organizarea acestei competiții, GEN Moldova își propune să se consolideze competențele de afaceri ale antreprenorilor din cadrul industriilor creative, să se promoveze antreprenoriatul prin intermediul industriilor creative, precum și a câștigătorilor și modelor de urmat.

Fashio_Show

„La nivel global, industriile creative contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a societății și la crearea locurilor de muncă – precum și la dezvoltarea a soluțiilor noi și inovative la provocările cu care se confruntă companiile și societatea. Industriile creative contribuie la formarea unei societăți mai dinamice, competitive și inovatoare în multe moduri. În cele din urmă, CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!”, mai comunică președintele GEN Moldova.

Juriu

Gala Antreprenoriatului Creativ se află la a doua ediție. Prima ediție, din 2015, a avut loc la finele lunii iunie și a adunat speakeri inspiraționale precum: regizorul Serge Zănoagă, campiona Europei de Est a ediției 2014 a bătăliei investițiilor „Get In The Ring” – Geta Rasciuc, oenologul și președintele „ Școlii Vinului” – Sergiu Gălușcă, campionii naționali ai CBC, ediția 2014, Igor Hîncu și Victoria Novac, trainerii români Catrinel și Dan Zaharia, campionul CBC Internațional 2015, Mateusz Marmołowski, cofondatorul companiei „Professor Why”.

Momentele artistice au fost asigurate de tânăra interpretă Sandy C, echipa dansatorilor „Vibe Art Dance Studio”. Fashion Showul a fost prezentat de salonul vestimentar „Cosânzeana”.

Partenerii GALEI ediția 2016 sunt: Agenția Națională pentru Protecția Intelectuală ( AGEPI), UMBRELA Studio, Dreamups, VioSer Consulting, Kentford Generator Hub, Magenta Consulting, Youbesc Creative Institute, Poiana Winery, Kingdom Paradigm, Dance Vibe Studio, Free Balance Creative Circus, Rozmarin Cafe, BIZZ.MD.

Campionii_CBC Casitgatori CAP Catrinel Dan DANSATORI Elvira1  iuri Palcov  locul3 Matt Military Participanti+Juriu SandutaCretu Semicampioni Serge

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente