(foto, video) Primele imagini de la nunta Xeniei Deli. Cei doi ar fi făcut cunoștință în luna februarie

13355629_825537870909671_1434929934_n

Modelul moldovean Xenia Deli joacă în astă seară nunta pe insula grecească Santorini cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. La sărbătoare au fost invitați 150 de prieteni ai mirilor, persoane cunoscute din Egipt, Turcia, Rusia şi Grecia.

Petrecerea de nuntă are loc în satul Pyrgos, la fabrica de vin „Santo Winery”, care are o priveliște uluitoare spre vulcan și apusul de soare. „Santo Winery” are una dintre cele mai frumoase vederi din Santorini. Localul se află pe cel mai înalt punct din Pyrgos și este unul dintre cele mai populare locuri de nuntă. Vezi aici foto și video cum arată locația.

Vezi aici prima fotografie a Xeniei Deli alături de soțul său, milionarul egiptean, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif

Din imaginile postate pe Instagram, putem vedea că mireasa a fost adusă la ceremonie cu o trăsură trasă de doi cai albi:

 

https://www.instagram.com/p/BGPcnUgF_Dm/?taken-by=xeniaprivate.1

xeen2

xen

1

6

4

Astfel, aici cuplul va face schimb de jurăminte de iubire veșnică în fața oaspeților și va urma recepția de nuntă. Presa din Grecia scrie că sărbătoarea va fi una de lux şi cu mai multe surprize – focuri de artificii și dansuri din buric. Aceasta va continua duminică, cu o petrecere pe plaja din Perivolos, scrie Moldova.org.

Nunta va costa circa un milion de euro. Mirii le-au rezervat invitaţilor camere în cele mai bune hoteluri din Vedema, Grace, Mystique, cel din urmă aflându-se în lista celor mai frumoase 20 de hoteluri din Europa.

Unul din invitații la nuntă, un make-up artist din Moscova, a publicat și o imagine cu un cadou pe care l-a primit din partea mirilor.

 

deli3

Chiar dacă nunta are loc în această seară, invitații nu se dau în vânt să posteze imagini din timpul pregătirilor. Xenia a postat doar o singură imagine în care își anunță urmăritorii că sărbătorește alături de prietenele sale modele. De menționat că acestea poartă pantofi identici ale faimosului Jimmy Choo.

 

xenia3

collage

xen

xeni2

8

3

deli2 deli1

xe

2 7

Masele invitaților de la nuntă sunt decorate cu un aranjament floral din orhidei, un aranjament simplu, dar de o eleganță aparte. Proaspeții însurăței au optat pentru un tort uriaș din șase etaje, acoperit cu bezele.

 

xen1

5

tort

https://www.instagram.com/p/BGPrenCm7MA/?taken-by=vicabond

Presa din Grecia a mai aflat că cei doi au făcut cunoştinţă în luna februarie la Los Angeles şi că pentru egiptean aceasta a fost dragoste la prima vedere. Milionarul a fost cucerit de frumuseţea moldovencei, iar cererea de căsătorie nu a întârziat. De altfel, şi Xenia Deli a scris pe una din reţelele de socializare un comentariu la o poză în care a scris „Regele meu, mândria mea și sufletul meu” („My king, pride and soul”).

 

xenia

De menționat că la sfârșitul lunii aprilie, Xenia Deli a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a menționat că a primit în dar un Bentley de model Continental și un inel de logodnă. Aceasta a scris în descrierea fotografiei „Surprises”, iar alături de acest cuvânt, câteva emoticoane în care e reprezentată o inimioară, o mașină, un inel de logodnă și o mireasă.

 

xenia2

De asemenea, presa a scris că, în pofida diferenţei mare de vârstă între cei doi, Osama Al-Sharif (62 ani) și Xenia Deli (26 ani) au ceva în comun. Ambii sunt self-made, asta însemnând că bogăţia lor nu a provenit din bani sau averi moştenite, ci a fost agonisită cu propriile puteri.

Astfel, Osama Al-Sharif este un lider în atragerea investitorilor străini în Egipt. Este preşedintele grupului „Amiral”, companie specializată în extragerea şi procesarea magneziului. Are afaceri în domeniul transportului naval şi logistică.

Îşi gestionează afacerile, călătorind între Egipt, Iordania, sudul Franței și Elveția. Prietenii îl caracterizează drept o persoană foarte generoasă, cu inima deschisă şi un… admirator al Greciei. Aceştia chiar au dezvăluit că pentru dragostea acestuia faţă de tot ce este grecesc l-au poreclit „Zorba”.

Xenia Deli, moldoveanca născută la Tighina, trăieşte de mai mulţi ani în Statele Unite. Modelling-ul nu s-a aflat niciodată pe lista sa de priorităţi, însă un fotograf „care a văzut ceva special l-a ea” i-a deschis calea în lumea modei.

Astfel, Xenia a fost model pentru celebra casă de modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu diferite companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated” şi a fost numită de jurnaliştii ziarului spaniol „El Mundo” „femeia cu cel mai frumos posterior din lume”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente