Campanie socială: Un internaut se va plimba în scafandru pe str. Albișoara

Comparație

În contextul ploilor și stării în care se află orașul, un chișinăuian a promis că se va îmbrăca într-un costum de scafandru și va face o plimbare de-a lungul întregii străzi Albișoara din Capitală.

În postarea de pe o rețea de socializare el promite că va face acest gest extravagant în numele carității.

Dacă va colecta 5.000 de euro pentru Hospice Angelus Moldova el se va deghiza într-un costum de scafandru și va parcurge toți cei 3,86 km pe jos, de-a lungul întregii străzi.

Până în prezent au fost colectate peste 3.000 de euro și Dumitru își îndeamnă prietenii să facă o donație, iar mai apoi să indice numele său sub formă de răspuns.

El promite că va face acest gest în weekendul săptămânii în care vor fi colectați banii. Dacă va fi deja pe bicicletă în drum spre București, o va face în weekend, după ce se va întoarce în țară fără ca să țină cont de vremea de afară.

Campania Bike Tour este primul tur pe bicicletă pentru un scop caritabil. Este o provocare extraordinară pentru amatorii de ciclism, care vor trebui să pedaleze de la HOSPICE Angelus Moldova (Chişinău) până la HOSPICE Casa Speranţei (Bucureşti) parcurgând un total de 563 de km. Mai mult decât o provocare, participarea la această competiţie va asigura că fiecare kilometru parcurs va aduce alinare copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un pronostic limitat de viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente