(video) Atac armat la Universitatea din California. Două persoane, împuşcate mortal

UCLA shooting

Două persoane au murit miercuri la universitatea UCLA, victime ale unui trăgător, a anunțat poliția, în timp ce accesul în campusul celebrei universități din Los Angeles a fost blocat, informează Agerpres.

„Avem confirmarea că două persoane au decedat”, a declarat Jenny Houser, un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles (LAPD). Contul de Twitter al universității cunoscute în întreaga lume a indicat, de asemenea, că „poliția confirmă doi morți la UCLA” și că examinează în prezent clădirea.

Unul dintre morți ar fi atacatorul, a declarat reporterilor șeful poliției de la UCLA James Herren, citat de Reuters. „Este cu siguranță posibil ca una dintre victime să fie atacatorul”, a spus Herren.

Poliția a găsit un bilet de adio înainte de sinucidere și un revolver, a relatat canalul NBC Los Angeles, citând o sursă neidentificată.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD), Aareon Jefferson, a anunțat doi morți, dar nu a putut să confirme niciun detaliu despre victime sau să furnizeze informații suplimentare despre suspect. „LAPD continuă o examinare metodică a campusului și a zonelor înconjurătoare”, a declarat poliția într-un comunicat.

Universitatea are mai mult de 43.000 de studenți înmatriculați, potrivit site-ului ei, notează Reuters.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente