Un autoturism furat în raionul Cimișlia, depistat în fața Aeroportului Chișinău

1

Angajații Poliției de Frontieră au ajutat un moldovean să-și recupereze automobilul furat acum câteva zile, care a fost identificat pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

La data de 19 mai 2016, în jurul orei 19:40, un locuitor al raionului Cimișlia a sesizat inspectorii de frontieră, aflați în patrularea aerogării, precum că automobilul acestuia, dispărut acum câteva zile, se află în zonă. În acest sens, operativ angajații Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău au întreprins un șir de măsuri de verificare, blocând zonele de acces, în special teritoriul unde a fost văzut mijlocul de transport.

La scurt timp, după caracteristicile și informațiile date de proprietar, polițiștii de frontieră au reținut autoturismul, un Volkswagen Passat, înmatriculat în regiunea trasnistreană, dar și o persoană necunoscută la volanul acestuia. La solicitarea inspectorilor de frontieră de a se legitima și de a prezenta documente pentru mașină, bărbatul nu a putut oferi un răspuns, neavând asupra sa niciun act. Totodată, au fost contactați reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cimișlia care au confirmat faptul infracțional, proprietarul mașinii furate depunând anterior o plângere.

Autoturismul și bărbatul aflat la volanul acestuia, au fost reținute și transmise IP Cimișlia, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

2

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente