Asociația Little People Republica Moldova recrutează voluntari! Alătură-te și tu unei echipe de poveste

temerari

Dacă ești activ, îți plac copiii și dorești să-i ajuți pe ceilalți, Little People îți oferă oportunitatea unei experiențe extraordinare!

Cerințe din partea voluntarilor:
# Motivație, dedicare și responsabilitate;
# Abilități de comunicare verbală și în scris în limba engleză;
# Cunoaștere limbii române și ruse;
Studiile în psihologie sau științe asociate (asistență socială, pedagogie etc.) constituie un mare avantaj.
Voluntarul Asociației Little People este activ, carizmatic, plin de entuziasm, creativ, dedicat lucrurilor grozave ce le face și dornic să schimbe lumea copiilor bolnavi de cancer!

În Little People suntem oameni mici care prin lucruri mărunte fac marea diferență. Dacă dorești să te alături echipei noastre, trimite CV-ul și o scrisoare de intenție ambele în limba engleză, la  adresa de email [email protected] sau laura@thelittle people.ro până pe data de 12.06.2016. Aplicanții vor fi contactați în data de 14 iunie și vor fi invitați la interviul de selecție, în urma acestuia persoanele selectate vor urma un training intensiv.

activitate4

Voluntarii selectați vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și de supervizarea coordonatorului local pe toată perioada desfășurării activitătilor. Ei vor fi implicați în desfășurarea de activitățile terapeutice cel puțin odată pe săptămână în orele 15.00-17.00 sau 17.00-19.00, de luni pînă sâmbătă, în cadrul  Institutului Oncologic și vor crea activități cu scop terapeutic sub îndrumarea coordonatorului, documentând activitatea sub forma  unui scurt raport de activitate. Materialele de lucru sunt în totalitate asigurate de asociație.

Asociația Little People Moldova, cîștigătoare a premiului de gradul III Cel Mai Activ ONG Urban 2015, este filiala Asociației Little People România, fondată în anul 1996. Cu o vastă experiență în domeniul oncologiei pediatrice, implementând zilnic  un program de intervenție complex, structurat, centrat pe pacient, cu rezultate remarcabile. Little People are misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, oferind suport psihosocial pe întreaga durată a tratamentului și după finalizarea  acestuia.

temerari

Copiii bolnavi de cancer sunt în primul rând copii! Ei au nevoie să se joace, să se distreze și să fie fericiți indiferent de orice. Sunt copii puternici, curioși, iubitori de viață care ne învață zilnic despre curaj și speranță și care ne dăruiesc multe zâmbete calde și momente de neprețuit.

Pentru a afla mai multe despre activitatea Asociației Little People accesează thelittlepeople.ro  și pagina de Facebook.

activitate2

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente