Jurnaliștii pasionați de muzică sunt invitați să se înscrie la ”Voice of Journalism 2016”

13224249_1291924690823064_548760576_o

Organizatorii concursului muzical cu participarea jurnaliștilor „Voice of Journalism”, anunță deschise înscrierile pentru evenimentul din acest an. Evenimentul va fi organizat la data de 3 iulie, la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău, dar până atunci jurnaliștii din proiect vor avea parte de o serie de repetiții în studioul „Enter-Studio”.

Jurnaliștii pasionați de muzică de la diverse instituții media sunt invitați să trimită o solicitare de participare în proiect la adresa de email [email protected], indicând : numele, prenumele, instituția media pentru care lucrează, funcția și un număr de contact.

Perioada înscrierilor este 19 mai – 29 mai 2016. Ulterior, jurnaliștii vor fi invitații la audiții în studioul ”Enter-Studio”, unde își vor alege piesa potrivită pentru concurs, dar și pentru calitățile vocale.

Organizatorul evenimentului este site-ul dedicat jurnaliștilor, care are ca scop promovarea presei din Republica Moldova – www.everydayjorunalism.md

Menționăm că anul trecut a fost organizată prima ediție a concursului muzical ”Voice of Journalism”. Organizatorii din acest an promit un show muzical de excepție însoțit de un show oferit de ”Black & White” transmis LIVE pe facebook și pe Privesc.eu.

Pentru mai multe detalii, parteneriate și oferte, contactați după data de 25 mai : 686 13 488 sau scrieți oricând un e-mail la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente