FC Barcelona a devenit campioana Spaniei la fotbal pentru a 24-a oară în istorie

2015-11-21_-BARCELONA_41.v1448190673
Foto:fcbarcelona.com

Victoria Barcelonei a fost prescrisă încă din luna martie, însă după o serie de meciuri pierdute ea risca să piardă acest trofeu, dar și-a revenit și după cinci meciuri consecutive câștigate fără sa primească vreun gol a reușit să își bucure fanii cu acest trofeu.

FC Barcelona a rămas campioana Spaniei al II-lea an consecutiv și a 24-a oară în istorie după ce anul trecut a reușit să cucerească 5 trofee din 6 posibile.

Soarta campioanei a fost decisă în meciul de astăzi împotriva clubului de fotbal Granada. În acest meci Barcelona a învins oponentul cu scorul 3-0 și toate trei goluri au fost înscrise de cel mai bun marcator al Barcelonei și campionatului Spaniei Luis Suarez care a marcat în acest sezon 40 de goluri întrecându-l pe Cristiano Ronaldo care se afla pe poziția a doua cu 35 de goluri în acest sezon al campionatului.

După acest meci Barcelona are în activ 112 goluri în acest sezon și acesta este cel mai bun rezultat al acestui an. După acest meci echipa urmează să se pregătească de meciul din Cupa Spaniei împotriva FC Sevilla care va avea loc pe 22 mai pe stadionul Vicente Calderón.

 

twitter.com
twitter.com

 

Text de Constantin Topală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente