Echipa Trojans-Speranţa a devenit campioana Diviziei Naționale de baschet

1
Foto: ipn.md

Trojans-Speranţa a întrerupt hegemonia echipei Donbasket UTM în campionatul de baschet. Echipa antrenată de Oleg Pravdiuc a devenit campioană la chiar debutul în Divizia Naţională, transmite IPN.

Titlul s-a decis în ultima etapă, unde Donbasket a găzduit-o pe Trojans-Speranţa. Campioana din ultimii 4 ani a cedat cu 51-63, chiar dacă a condus la un moment dat cu 11 puncte diferenţă. Cel mai bun baschetbalist al sezonului a fost declarat Anton Rulevschi de la Trojans-Speranţa. „Nu ştiu dacă am oferit o surpriză. Am crezut în victorie, chiar dacă am fost conduşi în a doua jumătate a meciului. Nu ne-am pierdut concentrarea şi am încercat să prestăm un baschet bun”, a declarat Anton Rulevschi.

„Este o lecţie foarte bună pentru noi şi pentru toţi. Nu pot să spun că meciul a fost o surpriză. După ce am pierdut meciul precedent în faţa lor, am luat o lecţie destul de bună, dar s-a văzut că nu suntem pregăţi la sfârşitul sezonului la 100 de procente”, a spus jucătorul lui Donbasket-UTM, Eugen Melnic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente