Aflați cum puteți obține o bursă de stagiu la ONU la un eveniment de informare

13006661_599090303587080_6313586169971341917_n

În fiecare an, Oficiul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului de la Geneva organizează un program de burse pentru drepturile minorităților. Dacă vrei să afli mai multe despre acest program, vino miercuri la un eveniment de informare ce se va desfășura în cadrul ULIM.

Participanţii aleşi la Programul de internship vor petrece câteva săptămâni la Geneva, pentru a se întâlni cu experți-cheie ai Națiunilor Unite privind drepturile minorităților, pentru a vedea, asista şi aplica mecanisme ONU la situaţii diverse şi complexe şi a lua parte la ședințele organizației.

Anul trecut, pentru prima dată, au fost alese două persoane originare din Republica Moldova: membra Comunității Afro-Asiatice din Republica Moldova COTAARM, Tezera Abebe şi jurnalista ediţiei Newsmaker.md, Marina Șupac (Absolventa ULIM).

Recent, a fost lansat un nou apel de participare la programul de burse. Dacă doriţi să cunoaşteti cum să deveniţi parte a acestui program, de ce aveţi nevoie şi ce mecanisme ale ONU pentru protecția drepturilor minorităților pot fi folosite în Moldova acum înainte de participare, atunci sunteți invitați la o discuţie informativă organizată de Tezera Abebe şi Marina Șupac, pe data de 20 aprilie 2016 la ora 15.00 în cadrul Centrului de Informare al ONU în cadrul ULIM – Sala Polivalentă de Lectură nr. 2, (et. 6, bl.1), str. 52 Vlaicu Pârcălab 52.

Puteți urmări evenimentul și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente