Cine sunt și cu ce se ocupă fiii premierului Pavel Filip

12938140_1213843548626967_5619942477600956348_n
Foto: Facebook / Pavel Filip

Premierul Pavel Filip evită de obicei să vorbească despre familia sa. Cu ocazia zilei de naștere pe care și-a sărbătorit-o recent, prim-ministrul a plasat însă pe facebook o fotografie în care apare alături de feciorii săi, Iulian și Dumitru, scrie Ziarul Național.

Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Și celor care au dorit să vină să mă felicite le mulțumesc. Faptul că s-au gândit astăzi la mine este suficient și mă bucură. Ca în fiecare an, de ziua mea de naștere, am ales să fiu împreună cu familia! Feciorii mei, Iulian și Dumitru, familia și căldura prietenilor apropiați sunt secretul pentru o viață frumoasă!”, a scris Filip pe pagina sa de facebook.

Ambii băieți și-au făcut studiile la universități prestigioase din Europa, iar astăzi muncesc peste hotare.

Dumitru și-a făcut studiile la Universitatea din Briston și cea din Groningen. De-a lungul anilor, tânărul a făcut mai multe stagii la instituții de stat din R. Moldova. Astfel, în 2012, Dumitru și-a făcut stagiu la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, iar un an mai târziu, la Ministerul Justiției.

Anul trecut, Dumitru a fost stagiar la Consiliul Europei, Cooperarea cu instituțiile internaționale și diviziunea Societății Civile.
Iulian activează astăzi în calitate de asistent în domeniul auditului la compania „EY” din România, după ce, acum un an, a lucrat la o altă companie de audit din România, „Deloitte România”.

Iulian și-a făcut studiile în Olanda, la Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente