AIESEC Chișinău te așteaptă cu drag în echipa sa. Mai sunt doar 2 zile pentru a deveni membru

12494865_1172181982806457_9074137019132919119_n

Primăvara este anotimpul potrivit pentru schimbări și noi experiențe care îți vor face anii de studenție cât mai memorabili. AIESEC Chișinău îți oferă oportunitatea de a deveni membru al celei mai mari organizații de studenți din întreaga lume, iar pentru a te înregistra, mai ai la dispoziție doar două zile!

Implicarea în activitățile AIESEC îți oferă o sumedenie de posibilități și orizonturi prin intermediul cărora vei descoperi o lume deosebită, cea a voluntariatului. Anii de studenție trebuie savurați din plin, iar pentru a profita de fiecare moment, te invităm să devii parte a familiei AIESEC. O poți face chiar acum, accesând acest link.

Devino membru AIESEC Chișinău dacă:

  • Ești un tânăr proactiv și nu vrei un stil de viață monoton;
  • Îți place să înfrunți noi experiențe care îți dezvoltă personalitatea;
  • Vrei să obții experiență profesională în diverse domenii precum: vânzări, marketing, finanțe, managementul proiectelor și al evenimentelor;
  • Vrei să fii un lider influent și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
  • Îți place să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii.

Experiența pe care o acumulezi aici îți va asigura o creștere rapidă în carieră, pentru că AIESEC este platforma ce oferă tinerilor posibilitatea de a învăța după principiul „learn by doing”, iar pentru aceasta avem șase departamente în care îți vei putea implementa ideile și explora potențialul la maxim.

În cazul în care mai ai dubii, îți sugerăm să ne vizitezi site-ul oficial, aiesec.md, sau pagina noastră de Facebook, AIESEC Chișinău, pentru a descoperi mai multe detalii și clipe memorabile din experiența AIESEC a altor membri. Data limită de înregistrare – 8 aprilie, anul curent.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 70.000 de membri. În Moldova, organizația implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente