A fost lansat BizLaw.md – primul portal al avocaturii de afaceri din Moldova

bizlaw12
Foto:BizLaw.md

BizLaw este primul portal al avocaturii de afaceri din Moldova și poate fi accesat de către utilizatori începând de marți, 5 aprilie martie. Portalul își propune să devină principala sursă de informații juridice atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru publicul larg.

BizLaw.md este o sursă independentă de informare și are ca parteneri mai multe case de avocatură, printre care „ACI Parteners”, „Efrim, Roșca și Asociații”, „Gladei și Partenerii”.

Noul site-ul conține șapte rubrici: Știri, Analize, Interviuri și Opinii, Sfatul expertului, Extern, Avocați&Case de avocatură, Evenimente, Job/Carieră.

 

Captură BizLaw
Captură BizLaw

Astfel, BizLaw va publica cele mai importante știri juridice, interviuri, opinii ale experților din sistemul judiciar, sfaturi practice de la avocați și juriști pentru cetățeni și agenți economici. Tot aici, vor putea fi găsite toate ofertele de muncă în domeniul judiciar.

De asemenea, portalul va monitoriza și va informa publicul larg despre activitatea avocaților, va promova valorile și principiile profesiei de avocat.

Principala misiune a BizLaw este de a responsabiliza toți actorii care înfăptuiesc actul justiției, judecători, procurori, executori judecătorești, avocați etc., dar și de a crește nivelul de educație jurdică a cetățenilor.

Mai multe vedeți pe pagina de Facebook: BizLaw

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente