Panourile publicitare de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt vor fi demontate

658x0_ramin-mazur-0148+

Toate panourile publicitare amplasate de-a lungul bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt din Capitală trebuie să fie demontate pe parcursul acestei săptămâni. Pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată, a declarat la şedinţa operativă de la Primărie că panourile urmează să fie scoase pe motiv că pe bulevard se vor efectua lucrări de reparaţie, transmite IPN.

Oleg Poiată a menţionat că în cazul în care operatorii de publicitate nu se vor conforma cerinţelor, panourile vor fi demontate forţat de către subdiviziunile municipale. Totodată, pretorul a spus că operatorii de publicitate au fost anunţaţi încă din anul 2014 despre necesitatea demontării panourilor, în scopul realizării lucrărilor de reparaţie pe bulevard.

Pretorul sectorului Centru al Capitalei, Oleg Poiată, a fost demis din funcţie în cadrul şedinţei Consiliului Municipal Chişinău din 11 februarie, pentru neglijenţă în serviciu şi neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Ulterior, a fost emis un comunicat de presă, prin care primarul general, Dorin Chirtoacă, a calificat decizia de demitere drept ilegală, iar funcţionarul continuă să-şi exercite atribuţiile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente