10 recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 25 martie

couple11111
Foto:PC: Dave Meier/ stocksnap.io

Dacă încă nu ați plănuit ziua de vineri, 24 martie, atunci iată recomandările noastre.

#1. Festivalul Filmului Francofon 2016

Festivalul Filmului Francofon

Vineri sunt ecranizate 2 filme: la ora, 18:00 Le tout nouveau tes tament, și la ora 20:00, Un beau dimanche, la cinematograful Gaudeamus. Detalii despre festival vedeți pe #diez. 

 

#2. Concert simfonic de Ziua Unirii Basarabiei cu România din 27 martie 1918

Filarmonica Națională

În program: Theodor Rogalski – Suita simfonică „Trei dansuri româneşti”, Richard Strauss – Vier letzte Lieder: Frühling, September, Beim Schlafengehen, Im Abendrot (Ultimele patru lieduri: Primăvara, Septembrie, La culcare, În amurg), Dumitru Bughici – Concert de jazz pentru trompetă şi orchestră, George Enescu – „Rapsodia nr. 2”, op. 11. La ora 18:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Detalii pe Facebook. 

 

#3. MÂNA PE CARTE – Atelier de confecționare și prezentare a cărților senzorial

Mâna pe Carte

MÂNA PE CARTE – Atelier de confecționare și prezentare a cărților senzoriale, handmade. Citește, descoperă și simte cartea! Cartea senzorială. La 14:00, la Biblioteca Națională Hasdeu, detalii în eveniment.  

 

#4. Zilele Matei Vișniec la Chișinău „De la Cehov la Vișniec”

Matei Vișneac

Deschiderea oficială a Zilelor Matei Vișniec la Chișinău va avea loc pe 25 martie la ora 11.00, în foaierul Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale”. Detalii despre program vedeți pe #diez.  

 

#5. I’ll Think About It Tonight. An artistic exploration of Chisinau in 7 days

Ill think

Expoziție de fotografii la Zpațiu, cu începere de la ora 18:oo, detalii pe Facebook. 

 

#6. Meet Zalando, Europe’s largest online fashion retailer

Dreamups

Invitat la acest eveniment este Vincent Choi, cel care coordonează departamentul de produse Zalando, cel mai mare magazin online de modă din Europa. Zalando este amplasat în Berlin, iar în anul 2014 această platformă a obținut venituri în valoare de 2 miliarde dolari SUA. Zalando se consideră a fi Zappos al Europei. Compania transportă și gestionează mai mult de 1 500 de branduri și peste 150 000 de tipuri de produse pentru mai mult de 17 milioane de clienți din 15 țări. Înainte de a se alătura companiei Zalando, Vincent a fost director la Yield Management, cofondator și vicepreședinte la Bright Leap. Acesta a absolvit Universitatea Chicago. La ora 18:15, la Dreamups, detalii pe #diez.  

 

#7. Queer Masquerade

Queer

În seara de vineri, 25 martie, la ora 22:00, ușile Korovvei vor fi deschise tuturor celor dornici de un carnaval al culorilor. Ești îndemnat să vii la Queer Masquerade, o petrecere destinată tuturor, indiferent de sex, vârstă, gen, identitate de gen, orientare sexuală, etnie, rasă, statut social, limbă vorbită și toate restul. Detalii pe Facebook. 

 

#8. Lansarea volumului de nuvele „Omul din Bronz”

Omul din Bronz

Seară de suflet, alături de ”Omul din bronz”, la 16:00, la Biblioteca Hasdeu, detalii în eveniment. 

 

#9. De la idei la acțiune

ZIPhouse

În cadrul acestei seri de networking vom vorbi despre pașii decisivi dintre idei și implementare, care dicteaza eșecul ori reușita acțiunilor noastre, ca spre sfîrșit să încercăm să formulăm ”rețeta” ce ne determină succesul.

Dacă alegi să stai acasă, vei pierde, la sigur, o oportunitate de a obține informație calitativă, emoții frumoase, revelații interioare și relații noi. Ora 18:00, la ZIPHouse, intrarea 100 lei, detalii pe Facebook.  

#10. BATMAN VS. SUPERMAN: ZORII DREPTĂȚII 3D

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent. La orele 12:50 / 15:40 / 18:30 / 21:20, la Patria Loteanu, detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente