(foto) CIELO Lounge & Restaurant – primul local din Moldova cu bucătărie italiană experimentală

cielo3
Foto: PC: CIELO

„CIELO Lounge & Restaurant este un loc cu adevărat special pentru oameni speciali”, spune Andrei Croitorul, unul din proprietarii localului.

Bucătărie italiană + bucătărie japoneză

Lansat în luna mai 2014, cu arena divizată în trei zone: Restaurant, Lounge și Lobby, este locul perfect pentru a vă delecta cu adevărata bucătărie italiană alături de cea japoneză într-un stil inedit și atmosferă elegantă.

 

Designul neobișnuit, rafinat și feeric vă invită să savurați iscusința bucătarului, acompaniată de cele mai fine băuturi, cele mai alese vinuri și întotdeauna de o muzică de calitate.

Toate specialitățile din meniu sunt creație proprie a maestrului bucătar Radu Anițoi, iar experiența și talentul își spun cuvântul, dovadă fiind minunățiile care sunt create în bucătărie prin produsele proaspete și ingredientele combinate cu virtuozitate, gata să uimească reprezentanții lumii mondene și oaspeții străini ai Capitalei.

 

Restaurantul are o capacitate de până la 150 de persoane și poate fi gazda evenimentului vostru.

Mai multe puteți afla la numărul de telefon: 079 309 309, la adresa: Chișinau, str. Piata Unirii Principatelor 3 sau pe pagina de Facebook: CIELO Lounge & Restaurant.

 

cielo2

cielo3

cielo5

cielo4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente