Învață să scrii proiecte culturale la un workshop specializat

chopin_are_you_ready
Foto: PC: culture.pl

În perioada 15-21 mai, în Polonia se va desfășura un workshop pentru tinerii care lucrează în domeniul cultural și care vor să învețe mai multe despre organizarea evenimentelor sau implementarea proiectelor în acest domeniu.

Programul „Cultură pentru dezvoltare locală” reprezintă o serie de ateliere pentru tinerii care locuiesc în una din țările membre ale Parteneriatului Estic și care lucrează în sectorul cultural. Scopul proiectului este să le ofere tinerilor participanți instruire în domeniul managementului proiectelor.

Atelierele îi vor învăța pe tineri instrumente care le va permite să inițieze și să organizeze evenimente social-culturale în localitățile lor. De asemenea, atelierele vor crea și o platformă de schimb de experiențe între participanți.

În timpul instruirii, participanții vor lansa proiecte ce mai târziu vor fi implementate în localitățile lor. La final, în cadrul programului va fi organizat și un forum de discuții.

Formularul de înregistrare îl găsești la acest link.

Participanții trebuie să cunoască limba engleză. Înregistrarea este gratuită. Toate costurile legate de cazare și călătorie vor fi acoperite de organizatori.

Termenul limită este 24 martie. Puteți afla mai multe detalii din apelul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente