10 evenimente la care să mergeți în această sâmbătă, 12 martie

ehow
Foto: PC: eHow/ pinterest

La #diez primăvara continuă cu evenimente frumoase. E timpul să ieșim din case și să petrecem în stil mare. Iată ce evenimente au loc astăzi la Chișinău.

#1. Tekwill Tech Day

 

Tekwill

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC şi Pentalog invită tinerii care studiază specialităţi IT să participe la Tekwill Tech Day powered by Pentalog şi să beneficieze de un transfer efectiv de experienţă şi cunoştinţe. Tekwill Tech Day reprezintă o serie de sesiuni de master class care vor oferi participanţilor posibilitate de a pătrunde esenţa unor subiecte, tehnologii şi metodologii foarte actuale.

La ora 9:00, la UTM Blocul 3 FCIM, detalii în eveniment.

#2. Book Club with Kevin Baker: You Think YOU’RE Having a Bad Day?

 

BOOKclub

La 12:00, la American Language Center – Buiucani, detalii pe Facebook.  

#3. Знатокиада. Эпиграф-онлайн

 

Znatokiada

La 12:00, la Str. Eugen Doga, 5, detalii în eveniment.

#4. The Taste of Travel: Thailand

 

Thailand

Unde: Generator Hub, Ștefan cel Mare, 202 (Kentford bloc 2).
Când: 12.03, ora 14.00

A venit primăvara și cu ea un nou eveniment de marca The Taste of Travel – de data aceasta despre Thailanda! Deci dorești să evadezi imaginar în această țară exotică? Sau ești interesat în cît de caldă e iarna acolo? Probabil te întrebi despre cultura acestei țări sau ai vrea pur și simplu să asculți despre călătoriile prezentatorilor, delectîndu-te cu dulciuri și băuturi tradiționale thailandeze? Detalii pe Facebook.  

#5. Travel books MD Offline #7

 

Travel Books

La 15:00, la Erudit Club, detalii în eveniment

#6. Atelierul de pictură în ulei №3

 

Centrul GDM

Centrul de Informații GENDERDOC-M, împreună cu spațiul de artă Cocoșul Roșu, vă invită sâmbătă, 12 martie, ora 17:00, la atelierul de pictură în ulei.

Alăturați-vă nouă. Atelierul va avea loc la Cocoșul Roșu. Adresa: str. Șciusev, 79 (în spatele Casei Memoriale „Alexei Șciusev”). Durata atelierului ese 2 ore.

Contribuția financiară pentru toți doritorii de a participa la atelier este 100 lei (toate materialele sunt asigurate de către organizatori). Pentru deținătorii cardului benificarului Centrului GENDERDOC-M contribuția este 50 lei. Detalii pe Facebook.

#7. Saturday Flow Yoga

 

Flow Yoga

La ora 13:00, str. Anton Crihan 18, detalii în eveniment.  

#8. ELEKTRIZARE #16 – Re-BIRTH

 

Elektrizare

În cadrul ediției #16 care va avea loc sâmbătă aceasta începând cu 22:00, la Spălătorie, veți continua călătoria voastră în lumea muzicii electronice, ghidați de membrii activi ai proiectului care au susținut inițiativele muzicale pe parcursul acestei perioade: Vazy, Bashment, Odainiq, Valik, Voronin, Artifuckt, Mini V, Heavy Baby si Codek. Pe lângă genurile de muzică așa ca Drum & Bass, Dubstep, UK Garage, Jungle, Breaks, UK Bass, Trap, se pregătesc multe surprize sonore însoțite de lumini, culori și o dispoziție unică care poate fi sesizată doar în cadrul chefurilor masive! Detalii pe Facebook. 

#9. Concrete Jungle with Shahash at Albion

 

Albion

La 21:00, la Albion, intrarea 60 de lei, detalii în eveniment.

#10. SERIA DIVERGENT: ALLEGIANT la Cinema Patria

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume ,iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul,sacrificiul și iubirea.

Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente