Top 5 aplicații de călătorie pentru cei care au ușor încredere în străini

mashable
Foto:PC: mashable.com

Pentru mulți dintre noi, care ne arătăm vulnerabili în fața străinilor prin faptul că le cerem ajutorul atunci când suntem într-o călătorie, poate fi o mișcare stresantă. Pentru toți ceilalți care sunt entuziasmați de a cunoaște oameni noi în locuri noi, iată o listă de aplicații realizată de cei de la Mashable, pentru a-ți face itinerarul mai interesant.

# Overnight

Este o altfel de versiune a Airbnb pentru cei care vor să decidă spontan unde-și vor petrece noaptea. Utilizatorii doar adaugă un pin pentru a semnala unde sunt, iar cei care sunt în apropiere și sunt disponibili de a-l găzdui, doar îl invită să petreacă noaptea acolo. Dacă utilizatorului în căutare îi sunt puse la dispoziție mai multe invitații, atunci el poate alege o locație care îi pare mai interesantă sau mai sigură.

# Wingman

Este o aplicație ce-și așteaptă lansarea și care îți oferă posibilitatea să găsești oameni cu care ai multe în comun în timpul unui zbor. Astfel, în funcție de preferințele tale, aplicația îți poate recomanda pe cineva alături de care să zbori, având posibilitatea să interacționați, să comunicați și să schimbați idei pe parcursul zborului.

Findery

Cu această aplicație poți urmări oamenii în timp real sau te poți lăsa urmărit. Ideea de bază este să poți vedea unde și ce fac anumiți oameni într-un loc anumit, fapt ce-ți poate servi drept recomandare ca și tu să petreci timpul în acele locuri.

 

IMG_2088

# TripWire

Aplicația îți permite să vezi itinerarele prietenilor tăi și să le urmezi dacă îți par interesante. De asemenea, poți găsi evenimente de prin părțile locului.

# Winston Club

Aplicația te ajută să economisești atunci când închiriezi o cameră de hotel. Aici îți poți găsi un partener cu care poți împărți camera închiriată, astfel încât să împărțiți costurile.
IMG_2079

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente