România va fi reprezentată la Eurovision de Ovidiu Anton

19745

Finala selecției naționale în România s-a desfășurat la Baia Mare, acolo unde șase finaliști s-au luptat pentru premiul cel mare. Pentru prima dată anul acesta publicul a fost cel care a ales în exclusivitate reprezentantul țării pentru competiția de la Stockholm.

Ovidiu Anton (33 de ani), fost concurent la cea de-a doua ediție „Școala Vedetelor”, a fost unul dintre cei mai insistenți soliști în cursa pentru Eurovision, participând cu o melodie cu un mesaj social puternic.

„Piesa cu care particip este o piesă din suflet pentru suflete. «Moment Of Silence» este o chemare, o chemare la unitate. Nu trebuie să uităm că suntem stăpâni pe viețile noastre și că nimeni, absolut nimeni, nu are dreptul să ne folosească pentru interese obscure. «Moment Of Silence» este un îndemn la trezite, un îndemn la luptă, dar o luptă a cuvântului, pentru demnitate și adevăr. Rolul muzicii este să unească oamenii. Dacă «Moment Of Silence» ne-a adus împreună, înseamnă că am reușit”, spunea într-un interviu Ovidiu Anton.

Artistul a câștigat simpatia publicului cu 6 585 de voturi.

„Vă mulțumesc tuturor. Mulțumesc comunității rock din România și artiștilor care m-au susținut”, a fost mesajul interpretului imediat după anunțarea rezultatelor concursului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente