Zilele Matei Vișniec la Chișinău „De la Cehov la Vișniec”, vezi programul spectacolelor

1
Foto: Photo Credit: satiricus.md

Pe 24-28 martie, la Chișinău vor fi organizate Zilele Matei Vișniec. Uniunea Teatrală din Moldova, în parteneriat cu Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” Chișinău invită spectatorii la un șir de evenimente care vor purta genericul: „De la Cehov la Vișniec”.

Programul include un șir de acțiuni cultural-artistice cu participarea marelui dramaturg român, inclusiv inaugurarea Expoziției „Matei Vișniec – 60 de ani”, inaugurarea Târgului de carte, lansarea unui volum de dramaturgie al lui Matei Vișniec, discuții la masă rotundă privind evoluția dramaturgiei și teatrului modern, prelegeri ținute de Matei Vișniec în fața publicului teatral autohton, serată de omagiere a dramaturgului Matei Vișniec la 60 de ani și o recepție organizată cu acest prilej, precum și, nu în ultimul rând, prezentarea în sălile de teatru a șase spectacole după dramaturgia maestrului.

Deschiderea oficială a Zilelor Matei Vișniec la Chișinău va avea loc pe 25 martie la ora 11.00, în foaierul Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale”. Mai jos găsiți atașat programul evenimentelor, locul și ora desfășurării acestora.

 

Photo Credit: unitem.md
Photo Credit: unitem.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente