Tinerii se pot înscrie la un curs online, predat de un profesor din Coreea de Sud

offernews_335_2_mare
Foto: Photo Credit: edu.asm.md

Universitatea Academiei de Științe a Moldovei organizează cursuri online. Începând cu data de 9 martie curent, va demara cursul cu tematica – Global ICT Policy, în cadrul programului KF Global e-School. Titularul cursului va fi profesorul Park Jae Chun de la Inha University din Coreea de Sud.

Cursul va decurge în regim online în intervalul orelor 8.00–11.00, fiind destinat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cercetătorilor, precum și tuturor persoanelor cointeresate de tematică. Lecțiile se vor desfășura conform programului anexat aici, în fiecare zi de miercuri, timp de 16 săptămâni.

Pentru a realiza conexiunea cu profesorul, cursanților le va fi pusă la dispoziție sala de conferințe video a UnAȘM (str. Academiei 3/2, et. 2, biroul 18, Sala Senatului) unde aceștia vor avea posibilitatea să participe la discuţii și să acumuleze noi cunoştinţe în domeniul politicilor globale TIC.

Pentru participare, cei interesați sunt rugați să confirme prezența, accesând [email protected] sau telefonând la numărul (022) 73 74 50.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente