Cu abonamentul Connect de la Unite navighezi nelimitat noaptea la viteză maximă

bbd-date rom
Foto: Photo Credit: Unite

Primăvara aceasta vine cu o super ofertă. Ceea ce îţi place cu adevărat acum durează şi mai mult. Începând cu 1 martie, la conectare la orice abonament Connect navighezi nelimitat noaptea la viteză maximă.

Te bucuri până la 15 luni de la conectare de opţiunea Nopţi Nelimitate (pentru a naviga zilnic pe internet între orele 00.00 și 06.59) şi opţiunea Upload Rapid, care îţi oferă majorarea vitezei de upload până la 5,76 Mbps – gratuit. Acum, activităţile tale preferate nu mai sunt întrerupte. Eşti mereu online, asculţi muzică, descarci fişiere, vizionezi filme pentru că ai nelimitat pentru a face ceea ce îţi place.

Mai mult, la conectare la abonamentele Connect 125 şi Connect 175 beneficiezi de modem gratuit 3G, iar la abonamentele Connect 250 şi Connect 325 de modem 4G, gratuit.

Abonații Unite au cele mai avantajoase oferte la internet mobil. Vino și tu în cea mai generoasă rețea din țară, păstrează-ți numărul si profită de toate beneficiile.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Detalii 022 200 200.

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente