Câștigă premii în valoare de 3.000 de euro la un joc de simulare a investițiilor

invest1
Foto: DNB Trade Investment Game

Profituri imense într-o perioadă scurtă? Majoritatea cred că e un mit. Împreună putem să demonstrăm opusul! S-a deschis înregistrarea pentru a 19-a ediție a DNB Trade Investment Game.

Jocul de simulare le oferă participanților din întreaga lume oportunitatea de a construi și îmbunătăți abilitățile sale de investiții și analiză financiară, dar și șansa de a concura pentru premii substanțiale. De asemenea, un mare avantaj il constituie faptul că participarea nu necesită în mod obligatoriu cunoștințe anterioare în domeniu şi participarea este gratuită.

După înregistrare, fiecare participant va avea parte de o experiență practică, gestionând un portofoliu virtual în sumă de 100.000 de euro pentru a concura pe o piață reală de acțiuni. Participanţii vor concura pentru premii în valoare de 3.000 de euro şi vor avea posibilitatea de a efectua două tipuri de tranzacţii.

Cea mai mare și cea mai vestită simulare online de investiții pe piața financiară din statele baltice începe, oficial, pe 28 martie 2016. În plus, înainte de a începe jocul, participanţii vor putea face cunoştinţă cu platforma, rezultatele vor fi anulate și nu vor fi luate în calcul în runda finală.

Pentru detalii, accesați Invest Game.
Dacă aveți întrebări, contactați-o pe Ecaterina Grecu ([email protected]) şi Olga Gustiuc ([email protected]) | Organizatori principali al Investment Game 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente