Realizează un reportaj fotografic sau un filmuleț și câștigă până la 3.000 de lei

1
Foto:Photo Credit: tapetus.pl

Realizează un filmuleț sau un reportaj fotografic cu un mesaj pentru societate și câștigă de la 1.000 la 3.000 de lei. Concursul este lansat de Centrul Media pentru Tineri și se adresează tinerilor pasionați de fotografie și de realizarea filmulețelor originale.

Elaborează un filmuleț de unu-cinci minute sau  un reportaj fotografic de două-cinci fotografii și participă la concurs. Pentru a te înregistra trebuie să citești regulamentul concursului și să expediezi dosarul tău (formular + produs media) pe adresa [email protected].

Tematica concursului este liberă, fiecare tânăr are posibilitatea de a realiza produse foto sau video la o temă pe care o alege el. Produsul trebuie să conțină un subiect prin care tinerii să transmită un mesaj publicului larg. Criteriile de apreciere sunt:

#. Originalitatea ideii;
#. Originalitatea prezentării subiectului;
#. Calitatea produsului (foto, video) contează, dar nu este principială.

În concurs se pot înscrie tinerii care au vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani. Materialele trebuie să fie realizate în perioada martie – octombrie, 2016.

În concurs sunt acceptate și materialele realizate cu telefonul mobil (condiția fiind să fie specificat acest lucru). Participanții cu cele mai originale materiale vor fi premiați cu 1.000, 2.000 și cu 3.000 de lei, în funcție de locul ocupat. Desemnarea câștigătorilor și organizarea evenimentului de premiere va avea loc în noiembrie – decembrie 2016.

Pentru alte informații, accesează pagina de Facebook a organizatorilor sau telefonează la: 067664465, 068049220.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente