Ghinionul unui tânăr hoț din Ștefan Vodă. S-a dus la furat cu sacul, dar a fost prins de stăpâna casei

20160220_015220_0

Un tânăr de 18 ani, din comuna Purcari, raionul Ștefan Vodă, a intrat într-o locuință din localitate pentru a fura mai multe bunuri. Le-a pus într-un sac, dar ghinion, acțiunea hoțului a fost zădărnicită de stăpâni. Totuși, acesta a reușit să fugă. La scurt timp însă a fost reținut de polițiști. Acum el riscă până la șase ani de închisoare.

La 20 februarie curent, la ora 00.45, angajații Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă au fost sesizați, precum că o persoană necunoscută, mascată a pătruns în domiciliul unei femei de 64 de ani, unde a încercat să sustragă bunuri materiale.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că, hoțul a fost surprins de stăpână. Speriat, acesta i-a aplicat trei lovituri cu un obiect, în regiunea capului, și a fugit. În curte, polițiștii au depistat un sac plin cu bunuri.

Grație intervenției operative a polițiștilor, suspectul a fost reținut la autogara din or. Ștefan Vodă, în timp ce se deplasa spre Chișinău. Audiat de oamenii legii, tânărul a recunoscut fapta săvârșită. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

La 22 februarie, suspectul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. În continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru acumularea tuturor probelor în acest caz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente