Participă cu școala ta la un schimb intercultural în Turcia la Festivalul Balcanic pentru Copii

1
Foto:PC: balkanikfestival.ro

Ambasada Republicii Turcia în Republica Moldova anunță despre lansarea celei de-a VII-a ediții a Festivalului Balcanic pentru Copii. Un grup de 20 de copii pot participa la festivalul care se va desfășura în orașul Edirne, Turcia.

Pe 20-24 aprilie 2016 va avea loc a VII-a ediție a Festivalului Balcanic pentru Copii. Organizatorii invită din partea fiecărui stat câte un grup din 20 de participanți, format din 15 elevi cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani, un conducător al grupului, doi profesori, un conducător auto și un asistent. 

Elevii invitați vor fi amplasați în familiile elevilor școlii primare din Edirne, iar adulții vor fi cazați la casa Învățătorului din Edirne. Costurile de călătorie vor fi suportate de către participanți. Costurile de masă, precum și alte costuri vor fi achitate de către Biroul Guvernatorului orașului Edirne.

Cei care doresc să participe la acest schimb intercultural ar putea să o facă până la data de 25 februarie 2016. Instituțiile interesate sunt rugate să anunțe Ministerul Educației, Direcția Relații internaționale și integrare europeană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente