Serialul „Demisia” continuă: Directorul de la „Franzeluța” și trei viceminiștri de la Ministerul Muncii

новый коллажfff
Foto: PC: colaj foto

Patru demnitari de la Chișinău și-au prezentat astăzi cererile de demisie. Este vorba despre directorul general al Combinatului de panificație și trei viceminiștri de la Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei.

Directorul General de la Franzeluța

 

Directorul Franzeluța PC: tribuna.md
Directorul Franzeluța PC: tribuna.md

Directorul general al Combinatului de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa”, Victor Cojocaru, a scris cerere de demisie. Informația este plasată chiar pe site-ul întreprinderii. Consiliul întreprinderii, care s-a întrunit ieri în ședință, a aprobat cererea de demisie a lui Victor Cojocaru. Directorul S.A. „Franzeluța” îşi va îndeplini atribuţiile până vineri, 5 februarie.

Trei viceminiștri ai Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei

 

Cei trei viceminiștri
Cei trei viceminiștri

Tot astăzi și-au prezentat demisiile și trei viceminiștri ai Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei. Cererile de demisie ale actualilor viceminiştri Boris Gîlcă, Nighina Azizov şi Iurie Crăciuneac au fost transmise Guvernului.

Menționăm că Victor Cojocaru este director la Combinatului de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” din iulie 2011. De asemenea, acesta este și membru al PLDM, iar actualii viceminiştri de la Ministerul Muncii au fost numiţi în funcţii în Guvernul condus de Valeriu Streleţ.

Reamintim că șeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru și directorul general al Serviciului Vamal, Tudor Balițchi, au demisionat din funcție săptămâna trecută.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente