(foto) Șapte programe de Masterat de la ASEM au fost incluse într-un clasament internațional

Fără titlu
Foto: Photo Credit: Captură foto ase.md

Eduniversal este un clasament mondial anual al școlilor și universităților specializate în afaceri. Campania are drept scop de a oferi studenților din toată lumea asistență în selectarea celor mai bune universități din diferite regiuni ale lumii.

În urma aprecierii a peste 4 000 de programe de master, Eduniversal Ranking a inclus în clasament șapte programe din cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei. Mai mult decât atât, specialități precum Dreptul Afacerilor, Marketing și Logistică, Reclamă şi Relaţii Publice, Managementul Informaţional, Relații Economice Internaționale, Managementul Bancar, Managementul Serviciilor Turistice s-au clasat în primele 100 de locuri ale clasamentului.

Eduniversal este un instrument care oferă studenților, profesioniștilor, directorilor departamentelor de resurse umane și reprezentanților sistemului academic o panoramă globală asupra celor mai bune oportunități educaționale. Acest program permite studenților și părinților să aleagă cea mai bună instituție în funcție de cariera pe care vor să o urmeze și de țara în care locuiesc sau în care vor să emigreze.

 

PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
PC: captură foto ase.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente