Recomandări de evenimente pentru vineri, 29 ianuarie

green
Foto: PC: greenweddingshoes.com / pinterest.com

Vinerea aceasta ai grijă să-ți închei toate treburile până seara, ca apoi să înceapă distracția bine meritată. Vezi mai jos ce evenimente ți-am pregătit pentru ziua de 29 ianuarie.

#1. Fashion cappuccino

 

ZIPhouse

Va invităm cu drag la ZIPhouse vineri, 29 ianuarie, ora 16.00, la o ceaşcă de cafea în compania Olgăi Radu.

Absolventă a Grenoble School of Business și a ASEM, după stagieri în advertising în Franța și USA, a fondat în 2004 Casa Imago – unica agenție din țară care există din creativ și marketing comunicațional! Intrarea – 30 lei, detalii pe Facebook.

#2. La Balul Vienez

 

La Balul Vienez

Vineri, 29 ianuarie 2016, la 18:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, va avea loc o seară de vals vienez cu creații de Johann Strauss. Detalii pe #diez.

#3. Filmul Un Amour à Taire

 

GENDERDOC-M

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită vineri, 29 ianuarie, orele 18:30, la proiecția filmului artistic „O dragoste de ascuns” (titlu original: Un Amour à Taire), dedicată Zilei internaționale de comemorare a victimelor Holocaustului, marcată annual pe 27 ianuarie. 27 ianuarie este data la care, în 1945, cel mai mare lagăr nazist de exterminare de la Auschwitz-Birkenau (astăzi în Polonia) a fost eliberat de armata sovietică. Detalii pe Facebook.

#4. Vineri pe Vinyl

 

Spălătorie

Spălătorie vă invită să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, șă fixăm acul pe prima striație a discului și… Let the Magic Begin! Hai să scoatem discurile uitate de prin ascunzișuri și să le mai dăm o șansă! Intrare 30 MDL, începutul la 22:00, detalii în eveniment.

#5. Dusty Grooves- Eugen Kara & Panda

 

T5

O seară cu muzică bună la T5, cu începere de la ora 22:00, intrarea 50 lei, detalii pe Facebook. 

#6. Kung Fu Panda 3

La Patria Loteanu la 12:40 / 14:40 / 15:30 / 16:40 / 18:40 / 20:40, detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente