Studenții de la Medicină pot urma gratuit cursuri specializate de limbă engleză

med
Foto:Cursuri gratuite de engleză pentru studenții de la USMF

Studenții de la medicină care doresc să-și îmbunătățească engleza în puținul timp liber pe care îl au se pot înscrie acum la cursuri gratuite de engleză în cadrul unui proiect lansat de Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova.

Medical English 4 Free este un proiect lansat în cadrul Asociației Studenților Farmaciști și are menirea de a îmbunătăți capacitățile de conversație în engleza științifică medicală a studenților de la USMF care posedă limba engleză la un nivel mediu.

Cei care vor fi selectați să participe vor avea ocazia să urmeze un curs intensiv de perfecționare a limbii engleze, care se va desfășura de două ori pe lună, în weekend, începând cu luna februarie până în luna mai.

Limba de lucru a tuturor lecțiilor va fi engleza. Acest proiect tinde să aibă o abordare modernă a modului de predare, pentru a fi cât mai eficient și aproape de fiecare stil diferit de învățare a studenților.

Procesul de selecție constă din completarea unui formular în care participanților li se cere să răspundă la câteva întrebări în limba engleză, pentru a se putea identifica corect nivelul cunoștințelor studentului. În continuare, se vor forma grupuri de câte opt persoane în depedență de nivelul de cunoaștere a limbii engleze. Doar cei care vor frecventa cursurile în proporție de 80 % vor fi recompensați la final cu certificate de participare.

Termenul limită de a completa formularul este 5 februarie. Urmăriți și pagina de Facebook a proiectului, acolo unde puteți contacta organizatorii pentru informații adiționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente