(foto) Încă un tânăr a dispărut. Are 21 de ani și este stu­dent la ASEM

media_145328029613291900
Foto: Photo Credit: Facebook

Disparițiile misterioase se țin lanț în Chișinău. Un alt tânăr, student la Academia de Studii Economice a Moldovei, a dispărut la 18 ianuarie. Acesta se numește Simion Dmitruc și are 21 de ani.

Potrivit unui anunț plasat pe Facebook, pe data de 16 ianuarie, Simion ar fi mers în ospeție și i-a spus colegului de cameră că se întoarce dimineața, dar a doua zi așa și nu s-a mai întors. Luni, 18 ianuarie, acesta a discutat cu mama sa, care a fost ultima persoană ce i-a auzit glasul. Ulterior, telefonul acestuia a fost deconectat.

„Sâm­bătă, 16 ianu­a­rie, Simion a ple­cat la pri­e­tena sa, cu care urma să stea tot wee­ken­dul. Luni, 18 ianu­a­rie, la ora 8.00, l-am sunat. Mi-a spus că se pre­gă­tește de exa­me­nul care urma să înceapă la ora 9.00. După aceea l-am sunat în repe­tate rân­duri, însă tele­fo­nul îi este deco­nec­tat”, a poves­testit pentru Ziarul de Gardă Jana Dmi­truc, mama băiatului, care sus­ține că vocea fiu­lui suna puțin stra­niu.

„Luni, când l-am sunat, vocea lui mi-a părut cumva somno­roasă, răs­pun­dea cumva cu întârziere…”, își amin­tește femeia. Potri­vit ei, Simion avea pla­nuri pen­tru acea săp­tămână: să susțină exa­me­nele, să meargă la școala auto etc. „El este un băiat serios. Putea să nu reu­șească să sus­țină toate exa­me­nele, însă nici­o­dată nu lip­sea de la ele. Ne tele­fo­nam zil­nic de multe ori. Nu a mai dis­pă­rut nici­o­dată”, explică mama.

Părin­ții băi­a­tu­lui au anun­țat poli­ția și au tele­fo­nat la toate spi­ta­lele. „Există o lacună în Lege care nu per­mite veri­fi­ca­rea con­vor­bi­ri­lor tele­fo­nice dacă nu este des­chis un dosar penal sau dacă nu este găsit cada­vrul per­soa­nei dis­pă­rute. Ast­fel, chiar și poli­ția devine nepu­tin­cioasă… Dar noi spe­răm să-l găsim viu și nevă­tă­mat”, ne spune Jana Dmi­truc.

Cei care dispun de informații despre tânăr sunt rugați să sune la numerele de telefon: 078182254 sau 068501272.

 

Photo Credit: ProTV Chisinau
Photo Credit: ProTV Chisinau

media_145328020975343900

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente