Timp de o săptămână, Partidul Acțiune și Solidaritate a primit mai mult de 1.000 de cereri de aderare

pasa11
Foto: PC: Un PAS pentru Moldova

Timp de o săptămână, mai mult de 1 000 de persoane au scris cerere de aderare la Partidul Acțiune și Solidaritate (/pas/) lansat de echipa Maiei Sandu.

„Bună ziua. Am emoții mari. E prima dată când scriu o cerere de aderare la un partid. Nu credeam că voi ajunge vreodată să fac parte dintr-un partid politic. Îmi ziceam că asta nu e de mine… Dar am înțeles că a venit momentul când trebuie să ne implicăm cu toții. Așa cum am trait până acum, nu se mai poate.”

Cam acestea au fost cuvintele pe care le-am auzit de la majoritatea covârșitoare a oamenilor ce au venit timp de o săptămână la adresa str. A. Mateevici, nr. 31. Oameni de diferite vârste, de diferite profesii, cu toții și-au motivat cererea de aderare la PAS aproape la fel: „Vrem să scăpăm de corupție, vrem schimbare, vrem să avem încredere în cei care ne conduc, vrem să ni se întoarcă acasă cei dragi, nu mai vrem să ne facem griji pentru viitorul nostru și al copiilor”, se spune pe pagina oficială a Partidului Acțiune și Solidaritate.

 

Un PAS pentru Moldova

Timp de o săptămână, au fost primite mai mult de o mie de cereri și semnături pentru înființarea Partidului Acțiune și Solidaritate.

„E o cifră îmbucurătoare. Le mulțumim tuturor celor care au venit, precum și celor peste 4 000 de membri și simpatizanți înregistrați online. Din păcate, semnătura electronică nu este valabilă pentru înregistrarea unui partid. De aceea, vă invităm să veniți la str. Mateevici, nr. 31, pentru a depune cererea de aderare și semnătura de susținere în original”, mai spun membrii echipei /pas/.

Pentru înregistrarea PAS e nevoie de minimum 4 000 de cereri și semnături din cel puțin 17 raioane, iar pentru constituirea organizațiilor teritoriale din fiecare raion e nevoie de cel puțin 120 de membri.

Săptămâna aceasta mai mulți membri ai echipei /pas/ vor merge prin localități, iar alții vor continua să primească cereri la Chișinău.

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente