(foto) Cele mai perfecte combinații de culori pentru iarna acestui an

preview-650×390-650-1452682278
Foto: PC: brightside.me

Iarna este anotimpul când vedem tot mai puțină culoare în jurul nostru, iar asta pentru că temperaturile scăzute îi motivează pe mulți dintre noi să opteze pentru culori închise sau pastelate, evitând combinații de culori și frumusețea pe care o poate oferi acestea.

Pentru ca să ieși în evidență, punând, în același timp, o pată de culoare pe albul din jur, îți prezentăm combinațiile de culori care se poartă în această iarnă.

Gri și violet

Griul este o culoare predominantă mai ales iarna, dar poate fi destul de plictisitoare. O vestă sau un fular violet ar face ținuta mai atractivă. Pentru sezonul 2015-2016, violetul a obținut locul de frunte în topul culorilor la modă.

 

PC: brightside.me

Albastru și smarald

Asortată cu nuanțe închise, culoarea albastru rece este mai profundă, în timp ce nuanțele mai deschise îi conferă strălucire și căldură. Smaraldul este nuanța anului 2013, dar încă a rămas în preferințele multor reprezentanți de modă. Combinate, cele două culori îți vor asigura o ținută îndrăzneață, dar și simplă în același timp.

 

PC: brigthtside.me

Marsala și bej

Marsala este culoarea anului 2015. Această nuanţă pământie de vin roşu sau roşu bordo este culoarea bogăţiei, transmite căldura pământului, oferă stil. Marsala se poate regăsi atât în amenajările interioare, cât şi în domeniul modei, de bărbaţi şi femei.

 

PC: brightside.me

Marsala și negru

 

PC: brightside.me

Culori monocromantice

Unii designeri folosesc albul doar în calitate de nuanță, pe când alții optează pentru ținutele stricte monotone, lucru pe care îl putem observa și în acest sezon.

 

PC: brightside.me

Galben și verde

Nuanța de galben a devenit o adevărată descoperire pentru sezonul rece 2015-2016. Designerii ne sfătuie să combinăm galbenul aprins cu gri, cafeniu, verde, negru sau albastru.

 

PC: brightside.me
PC: brightside.me

Bej și roșu

Roșu este o culoare dinamică, fiind purtată atunci când dorim să atragem atenția celor din jur. Psihologii susțin că persoanele ce poartă haine de culoare roșie par mai sobri decât altele, deși efectul depinde mult de nuanța aleasă. Pentru combinație, se va opta pentru culori mai calde, deoarece roșul intens poate afecta psihologic persoanele din jur. În acest caz, culoarea bej este perfectă.

 

PC: brightside.me

Albastru, roșu și gri

 

PC: brightside.md

Rose Quartz și culori închise

Rose Quartz este culoarea anului 2016. O nuanța elegantă, moale și tactilă, care ne atrage atenția din prima prin liniștea și frumusețea ei. Aceasta poate fi utilizată pentru diluarea unor nuanțe mai aprinse.

 

PC: brightside.me
PC: brightside.me

Albastru, negru și gri

Această combinație este o alegere ideală în crearea unor ținute luxoase, severe și clasice. Nuanțele se asortează perfect cu peisajul oferit de anotimpul friguros.

 

PC: brightside.me
PC: brightside.me

Verde-mentă și alb

Verdele mentă este culoarea verii ce-a trecut. Nuanța redă tinerețe și creează o imagine elegantă, deoarece este o combinație între gri-verde și turcoaz-pastel. Dacă optezi pentru această culoare și accesorizezi ținuta cu o piesă albă, vei obține un look plin de eleganță și rafinament.

 

PC: brightside.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente