Evenimente la care să mergi miercuri, 20 ianuarie

5
Foto: PC: brymorrow.files.wordpress.com

Afară e tot mai frig, motiv pentru care vă îndemnăm să vă încălziți sufletul și mintea la cele mai frumoase evenimente din oraș. Iată recomandările noastre.

#1. IT Coffee

O nouă ediție de IT Coffee aduce noi discuții interesante despre domeniul tehnologiilor și desigur, multă cafea. Tema dimineții de miercuri este transformarea pe care domeniul IT o poate parcurge în viitorul apropiat. Întâlnirea are loc la Panna Cotta (str. Bănulescu Bodoni 22) începând cu ora 09:00. Fiți la curent cu actualizările urmărind pagina de Facebook a evenimentului.

 

#2. Prelegere Lilia Dragneva despre noile oportunități de participare pentru tineri artiști

Lilia Dragneva susține o prelegerea „Spații Artistice Alternative – noi oportunități de participare pentru tineri artiști”. În cadrul prelegerii vor fi prezentate proiectele: Alernative KunsTraume și KulTour, ambele lansate de Institutul Goethe, București, și Ministerul de Externe din Germania, în Moldova și Ucraina de Sud. Lilia DRAGNEVA este o artistă, curator şi cercetătoare din Chişinău, Moldova. Din 1999 ea a este Directorul Centrului de Artă Contemporană KSAK din Chişinău şi curatoarea proiectului ALTE ARTE TV.  Evenimentul are loc la Galeria BUNCHER (Facultatea Arte Plastice, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice) str. 31 August 1989, nr. 137, Chișinău, cu începere de la ora 16:00.

 

#3. Training: Muza! Fii femeia care inspiră

La Art Cafe (str. Octavian Goga 25) are loc un training dedicat în exclusivitate femeii. Cu toţii „jonglăm” zi de zi cu roluri extrem de diferite, de aceea aici vei descoperi care sunt acele roluri, cum poţi să le împaci pe toate şi cum să trezeşti muza din tine. Acest training te va ajuta să te redescoperi, să te simţi mai frumoasă, plină de energie, de viaţă. Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii puteți afla accesând pagina de facebook.

 

#4. Leadership în educație: schimbarea vine de la mine

O nouă întâlnire de comunitate are loc la Fundația pentru dezvoltare (str. Puskin 45). Va fi o întâlnire cu discuţii constructive în spiritul comunităţii UpGrade în Educaţie, care va include şi exerciţii de refelcţie ce ne vor ajuta să ne descoperim potenţialul de lideri în educaţie, să înţelegem cât de eficient ne folosim energiile personale pentru a produce schimbările pe care ni le dorim şi care sunt viziunile noastre despre schimbarea în educaţie – aceasta va fi călătoria spre interiorul nostru. Gazdele întâlnirii sunt Tatiana Goncear, masterand în Leadership la Universitatea Pedagogică “I. Creangă” şi Victoria Coroban, iniţiator UpGrade în Educaţie. Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii găsiți pe Facebook.

 

#5. HOSPICE Angelus Quiz Night January 2016

Este timpul pentru ediția din ianuarie a HOSPICE Angelus Quiz Night. Întâlnește-ți prietenii într-o atmosferă amicală și relaxantă și nu uita că toate contribuțiile financiare merg către Hospice Angelus Moldova. Evenimentul are loc la ora 18:30 la Gallo Pub (str. Albisoara 78/5). Puteți urmări evenimentul și pe Facebook.

 

#6. IQuiz[RU]-192

Continuăm seara la un alt quiz. Ca de obicei vă așteaptă întrebări ce vă vor provoca istețimea și creativitatea. Evenimentul începe de la 20:00 la Restaurant Napolis (str. Cosmonauților 6). Detalii puteți găsi pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente