Recomandări de evenimente pentru marți, 19 ianuarie

cute-couples-photography-barrie-ontario
Foto: PC: rowellphoto.com

Vă recomandăm să vă începeți săptămâna activ bucurându-vă de evenimentele ce se organizează în oraș. Practicați engleza sau mergeți la un film, important este să vă simțiți bine alături de cei dragi.

#1. STEAM Club: SCRATCH a Hologram

American Resource Center aduce în atenția noastră un eveniment interesant. De data aceasta participanții vor face cunoștință cu un nou limbaj de programare – Scratch. Acesta îți permite să-ți creezi propriile povești interactive, animații, jocuri și muzică. Intrarea este liberă și se face în baza unui act de identitate. Evenimentul începe la ora 15:00 și are loc la American Resource Center (str. Mateevici 75). Detalii puteți afla pe Facebook.

 

#2. Free Conversation Club with April and Matt

Dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare în engleză alătură-te Clubului conversațional de la American Language Center (str. Ion Creangă 16/2). La ședința de miercuri se va discuta despre cărți și citit. Gazdele evenimentului sunt April și Matt. Ei vă așteaptă la ora 16:30 pentru o seară relaxantă și productivă.

 

#3. Ședința Top Toastmasters

La Biblioteca Hașdeu are loc o nouă ședință Toasmasters. Oaspetele serii este Vlad Ghenciu. Întregul program al evenimentului, care începe la ora 19:00, îl găsiți pe pagina de Facebook.

 

#4. Filmări Erudit Cafe: Al doilea sezon

Marți și miercuri, 19-20 ianuarie, se va filma Sezonul Doi al anului 2016 din Erudit Cafe la Televiziunea publică. Evenimentul începe cu adunarea echipelor la ora 16:00 și se sfârșește în jurul orei 20:00 cu al treilea sfert de finală. Detalii despre program găsiți aici.

 

#5. Film la Patria: Legenda lui Hugh Glass

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit. Programul filmului îl găsiți pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente