Cea mai bună ofertă pentru studenţi pentru a participa la BIZZ Forum

bizz11
Foto:BIZZ Forum

Eşti student şi doreşti să iei parte la cel mai important eveniment business al anului, profitând de o reducere promoţională?! Atunci nu ezita să te înscrii, pentru că BIZZ Forum dispune de cea mai bună ofertă pentru studenţi.

BIZZ Forum oferă 20 de bilete la preţ special, 300 de lei pentru un bilet BASIC şi 500 pentru unul STANDARD. Intră pe site-ul FORUM.BIZZ.MD și alege unul din cele două bilete, în fereastra care îți va apărea scrie datele tale personale, iar la PROMO COD neapărat adaugă codul STUDENT.

Acest eveniment va fi completat cu o sesiune dedicată specialiştilor în business şi marketing, care au un nume proeminent în aceste domenii, precum ar fi: Ion Sturza, Lorand Soares Szaz, Marius Ghenea, Vladimir Marinovici. Aceste figuri marcante au învățat să obțină succes chiar și pe timp de criză. Ei îţi vor prezenta idei care te vor ajuta să ai o afacere eficientă, pornind chiar de la zero.

Pe lângă faptul că vei avea oportunitatea să înveţi de la cei patru speakeri legendari, vei avea parte şi de 180 de minute de networking şi o atmosferă energizantă.

Anii de studenţie trebuie să fie memorabili, iar pentru aceasta e nevoie să le dedici cât mai multe pârghii de dezvoltare. Grăbeşte-te să te înscrii la acest eveniment şi să dispui de o reducere astronomică, pentru ca să descoperi noi strategii şi idei de dezvoltare a propriilor afaceri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente