BEST Hackathon – evenimentul ce stimulează creativitatea și inovația în domeniul IT

hackaton1
Foto: BEST Hackathon

Iarna aceasta organizația studențească BEST Chișinău vine cu cea de-a doua ediție a unui eveniment de excepție – BEST Hackathon, ce va avea loc în perioada 12-14 februarie. BEST Hackathon este un eveniment în cadrul căruia un grup de programatori se adună pentru a lucra la un produs sau la o idee.

A doua ediție va fi destinată creării unei aplicații. Echipele participante, compuse din două-cinci persoane, vor fi ghidate de către mentori – specialiști în domeniu. Timp de 24 de ore, peste 40 de studenți din domeniul IT vor avea ocazia să-și pună în evidență abilitățile în programare.

Deschiderea oficială va avea loc pe 12 februarie, când va fi organizat un eveniment de networking pentru cei prezenți: reprezentanții din partea companiilor partenere, participanți și organizatori.

BEST Hackathon încurajează gândirea creativă și spiritul inovativ. Folosește șansa de a participa la acest eveniment.

Aplică pe www.best-chisinau.org/hackathon/ până pe data de 7 februarie și parcurge drumul de la idee până la un produs final.

Partener general al ediției este compania Pentalog, o companie franceză furnizoare de servicii de consultanță și dezvoltare software. Compania are filiale în Franța, România, Ucraina și Republica Moldova.

*BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, apolitică și nonprofit, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din februarie 2007 și are drept scop dezvoltarea studenților.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe best-chisinau.org sau pe pagina de facebook BEST Chisinau.

 

BEST Hackathon
BEST Hackathon
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente