Recomandări de evenimente pentru miercuri, 13 ianuarie

cafeaa
Foto: Found on bloglovin.com/ Pinterest

Nu știi ce să faci miercuri? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc în Chișinău în această zi de miercuri, 13 ianuarie.

#1. Protest în PMAN

 

Photo Credit: #diez / Cember Olesea
Photo Credit: #diez / Cember Olesea

Platforma Demnitate și Adevăr organizează un nou protest în Piața Marii Marii Adunări Naționale, miercuri, cu începere de la ora 10.00. Detalii pe #diez.

#2. Debate Club

 

ARC

La ora 15.00, la Centrul American de Resurse, se organizează un Club de Dezbateri. Sunteți cu toții invitați. Detalii în eveniment.

#3. Practici artistice noi – un factor al democratizării sociale, prezentare de Vladimir US, 13 ianuarie 2016, ora 16.00

 

Oberliht

Vladimir US este un artist și curator stabilit la Chișinău, Moldova, membru fondator al Asociației Tinerilor Artiști Oberliht. A studiat artă, curatoriat, management cultural și politici culturale la Chișinău, Grenoble și Belgrad. Prin lucrările și proiectele sale recente, Vladimir explorează procesele de transformare a spațiului public în orașele post-sovietice, fiind totodată interesat de nevoia de conceptualizare a rețelei spațiilor publice alternative din Chișinău. Detalii pe Facebook.

#4. ITCoffee #71

 

#ITCoffee

Un grup de specialiști IT, care își dedică o oră din timpul lor în fiecare miercuri, la 9 dimineața, la Panna Cotta, pentru a discuta despre teme specifice și vaste din domeniul tehnologiilor informaționale. Detalii pe Facebook.

#5. IQuiz în rusă

 

City Quest

IQuiz[RU] este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor.

Unde: Berăria „Draft”, Str. Cosmonauților 6,
Preț: 300 de lei per echipă
Detalii: Facebook, cq.md.

#6. LEGENDA LUI HUGH GLASS

La Patria Multiplex la orele: 13.10 / 18.20 / 20.50/ 21.20. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente