45 de cetățeni străini au primit refuz de a intra în Moldova în ultima săptămână

Politie-de-frontiera-iarna6
Foto: Fotografie-simbol PC: moldova24.info

În rezultatul desfăşurării activităţilor specifice în zona de competenţă, angajaţii Poliției de Frontieră, în perioada 4-10 ianuarie 2016, au depistat şi reţinut 55 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, informează Poliția de Frontieră.

# 3 persoane au încălcat frontiera de stat;
# 11 persoane au încălcat regimul frontierei de stat și al punctelor de trecere;
# 6 persoane documentate pentru uz de fals în actele de călătorie;
# 17 cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova;
# 5 persoane au fost documentate pentru tentativa de transportare ilegală a mărfurilor nedeclarate peste frontiera de stat;
# 13 persoane aflate în conflict cu legea și trei unități de transport date la consemn au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit 297 322 de traversări, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat 59 795 de traversări.

În perioada de referință, 45 de cetățeni străini au primit refuz de a intra în Republica Moldova. Totodată, potrivit datelor deținute, șapte cetățeni moldoveni au fost neautorizați în Uniunea Europeană, iar patru au fost deportați. În Federația Rusă a fost limitată intrarea pentru 22 de moldoveni, iar alt conațional a fost deportat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente