Recomandări de evenimente pentru joi, 7 ianuarie

iStock_000059850978_Small-750×420
Foto: PC: assets.nerdwallet.com

Afară e frig, dar noi vă sugerăm să vă încălziți spiritual. Iată la ce evenimente puteți merge astăzi în oraș.

#1. Veselie de Crăciun

Din 25 Decembrie până la 17 Ianuarie, Circul din Chișinău vă așteaptă la un excepțional program distractiv pentru copii – Veselie de Crăciun. Astăzi vor avea loc spectacole la ora 12:00 și ora 16:00. Detalii despre eveniment aflați pe iticket.md.

 

#2. O-Live Music

De la 18:30 restaurantul Oliva te așteaptă cu muzică Live, care-ți va creea atmosfera frumoasă a unei seri friguroase de iarnă. Detalii despre programul muzical aflați pe Facebook.

 

#3. Les Poissons Voyageurs in Uptown

„Peştii călători”, originari din Canada şi Franţa şi-au respectat statul de oameni liberi, călătorind prin lumea diferitelor culturi cu un acordeon, un contrabas, două chitare şi patru voci. Astăzi îi poți asculta de la ora 19:00 la Uptown. Aflați pe Facebook mai multe detalii.

 

#4. Film la Patria

Astăzi are loc premiera filmului „The Revenant”, film inspirat din fapte reale în regia lui Alejandro González Iñárritu. În distribuție se regăsesc Leonardo DiCaprio și Tom Hardy. Detalii despre programul filmului găsiți pe patria.md.

 

#5. Film la Patria

Învață jocurile supravețuirii la un alt fim ce și-a avut premiera de curând în regia lui Saric Andreasyan. Aflați detalii pe patria.md.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente