La ce evenimente mergem vineri, 8 ianuarie

A_M_Manifesto_Photography_ManifestoPhotographyWindsorEngagementMN52_low
Foto: PC: societybride.com

După sărbători vă invităm în oraș să vă revedeți prietenii și să vă petreceți timpul frumos cu ei. Iată la ce evenimente puteți merge.

#1. Spectacolul „Iubirea la proști”

Începând cu ora 18:30 sunteți invitați la Teatrul Eugen Ionesco la o comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin lanț,  regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber. Detalii aflați pe iticket.md.

 

#2. Death Morroz Metal Fest

La Albion Territory distracția începe de la ora 19:00 cu un spectacol metal de zile mari. Află mai multe detalii despre petrecere pe pagina de Facebook.

 

#3. Ciocana Post New Year Party

Un alt sector, o altă petrecere la fel de interesantă care vine să ne detoxifice de olivie-ul mâncat de sărbători. De la ora 19:00 ești așteptat în „Bunkerul” de la Ciocana. Detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#4. Vobulat

Pe 8 ianuarie dăm start sfârșitului de săptămână cu o doză mai mare de energie și euforie. Băieții de la Vobulat de data aceasta pregătesc ceva mai deosebit, de aceea toți oaspeții sunt așteptați la ora 22.00 la Tipografie, pentru a simți și a primi acel vibe care pe parcursul nopții vă va transporta în oricare altă dimensiune. Detalii aflați pe Facebook.

 

#5. Vinegret Party cu LuCi

Vinegret party înseamna atunci când lumea se rupe pe muzica lui LuCi. De data asta el va fi la Kira’s începând cu ora 22:00. Pentru detalii vizitați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente